proud to be MALAYSIAN

Tuesday, August 24, 2010


here is a campaign of 1 blog 1 flag
this campaign is just to show the unity among bloggers for our beloved country
let's support this campaign

more options available HERE
go on and check it out~!!


well now moving on to the person who was part of the progress and growth of Malaysia
our prime minister from the very beginning till current


maka kami rakyat Malaysia , berikrar , akan menumpukan seluruh tenaga dan usaha kami untuk mencapai cita - cita tersebut , berdasarkan atas prinsip - prinsip yang berikut:

Kepercayaan kepada Tuhan
Kesetiaan kepada Raja dan Negara
Keluhuran Perlembagaan
Kedaulatan Undang - undang
Kesopanan dan Kesusilaan

to all fellow Bloggers
salam 1 Malaysia to all



10 heart throbbing words:

Hamzah Ian said...

merdeka!!!!

Hezesuze said...

merdeka...weols dah tepek kt blog dah...huhu

.:|kamaryeah|:. said...

@Hamzah Ianmerdeka~!!!

.:|kamaryeah|:. said...

@Hezesuze
merdeka~!!
bestnye da support kempen nie~

Hamzah Ian said...

merdeka lagi!!!

.:|kamaryeah|:. said...

@Hamzah Ian
jom g merdeka nk??

padin said...

hehe aku da amek juga, yeah mari la ramai2 support usaha murni mahu@mahu tu ekekee

.:|kamaryeah|:. said...

@padin
thanks ye~
rmai2 la kite kan~
siape lagi klo bkn kita kan??

padin said...

betul tu hehe, lagipon bukan susah sgt kan, ekeke salam merdeka Kamaryeah

.:|kamaryeah|:. said...

@padin
salam merdeka buat padin juga~

 

copyright© 2010 kamaryeah tajuddin
all rights reserved